“Aduhh... kenapalah penyewa aku ni liat sangat nak bayar sewa, kalau aku suruh keluar nanti, RUMAH KOSONG pula berbulan-bulan! Poket pulak bocor nak kena top up loan rumah!

Perkara di atas sedang berlaku kepada anda?
Jadi, anda wajib bersama kami untuk menukar masalah ini kepada peluang baik seperti berikut:

Play Video

Senang untuk sewakan unit anda walaupun di musim COVID 19 / kemelesetan ekonomi dan kebanyakan orang sedang dibuang kerja.

Dapat merasai manisnya aliran tunai positif setiap bulan.Boleh menyimpan untuk pelaburan lain.

Penyewa secara berdisiplin berlumba-lumba untuk bayar sewa awal setiap bulan.

Pengurusan ‘maintenance’ jadi lebih mudah dan tak mengganggu urusan harian.

Dapat naikkan harga sewa rumah selaras dengan kenaikan market value rumah anda.

Pengurusan penyewa secara berstruktur dan bersistem apabila mempunyai penyewa lebih dari seorang.

Urusan preview bilik sewa dipermudahkan.

Bija & Fida

Bija Rosly & Fida Jaafar

- Anak didik Zaidi Ismail,
Penulis buku Forensik Kewangan

Kami ingin berkongsi HANYA DENGAN ANDA teknik-teknik yang kami gunakan supaya anda juga ‘Bijak Urus Rumah Sewa’

Kita ambil contoh, jika setiap bulan anda terpaksa membayar top up loan sebanyak RM400 setiap bulan, anda sebenarnya telah membocorkan sebanyak RM4800 dari poket anda bagi tempoh 1 tahun.

Bagaimana jika kami tawarkan ilmu teknikal dan tips menarik agar dapat mengelakkan kebocoran RM4800 atau lebih dari poket anda?

Selepas idea dan tips dalam buku ‘Bijak Urus Rumah Sewa’ diaplikasikan, begini testimoni yang diperolehi:

Situasi 1
Sehari sahaja habis baca terus dapat ‘feedback’ macam ini

Situasi 2
Penyewa dari syurga… jaga rumah, baiki kunci rumah tanpa minta bayaran!

Situasi 3
Mahu berpindah, tapi masih mahu menyewa dengan Tuan Rumah yang sama! Penyewa ini terasa ada ‘bonding’ dan selesa dengan pengurusan Tuan Rumah

Situasi 4
Apabila terpaksa berpindah tempat kerja, penyewa faham deposit tidak dipulangkan (kerana menyewa kurang 1 tahun)

Situasi 5
Menguruskan penyewa dari ‘neraka’ (tak jaga kebersihan, lambat bayar sewa, menyusahkan penyewa lain). Alih-alih dia yang minta mahu keluar awal.

Situasi 6
Pelbagai penghargaan
lagi daripada Penyewa kepada Tuan Rumah apabila diberi diskaun kerana terjejas dek Covid-19, sehinggalah keluar rumah dalam keadaan bersih dan mendoakan kejayaan Tuan Rumah!

Tawaran Istimewa

SEBELUM TU… Dapatkan Dulu Tawaran Istimewa Ini sekarang!

RM35 PERCUMA Sahaja

*PERHATIAN! Tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja

Dapatkan Secara PERCUMA Sekarang!

Sila masukkan
nama, no. telefon dan alamat email anda di bawah

Billing details

Your order

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Sila pastikan anda menyemak emel (inbox / SPAM / Promotions) untuk download tawaran istimewa

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...